Ostatnio przeglądane
Rydze - tradycja solenia grzybów...
Nowe
Rydze - tradycja solenia grzybów rozpoczęła się właśnie od Rydzy, ten gatunek grzyba doskonale nadaje się do takiego przyrządzenia.
Rydze - tradycja solenia grzybów rozpoczęła się właśnie od Rydzy, ten gatunek grzyba doskonale nadaje się do takiego przyrządzenia.
Niestety piękne rydze tracą nieco ze swojej urody - ich kolor zmienia się z marchwiowo-pomarańczowego w lekko brązowy, jednak nie tracą nic ze swojego smaku, a nawet uzyskują dzięki temu prawdziwą głębie.
Skład | Solone rydze (Lactarius Deliciosus), woda, sól, koper, czosnek, liść laurowy,ziele angielskie, kwasek cytrynowy, kwas l- askorbinowy, aromat. |
Wartość energetyczna | 66 kJ/ 16 kcal |
Tłuszcz | 0,2g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1g |
Węglowodany | 0,2g |
w tym cukry | 0,1g |
Błonnik | 1,7g |
Białko | 1,7g |
Sól | 2,5g |
* - pola wymagane
Brak komentarzy od klienta w tym momencie.