Koncentraty grzybowe to gotowa baza do zup, sosów, również jako pasta do kanapek, to odpowiednio rozdrobnione, zagęszczone i doprawione grzyby utrwalone termicznie poprzez sterylizację pomogą
Państwu wyczarować "coś" pysznego w kuchni w bardzo krótkim czasie, proponujemy go Państwu w następujących wersjach smakowych:
- Koncentrat grzybowy "Leśny" - tercet "Leśnych Skarbów" ramię w ramię do Państwa dyspozycji - Borowik, Podgrzybek, Maślak razem dają niepowtarzalny głęboki "Leśny" aromat.
- Koncentrat grzybowy "Kurkowy" - dla tych którzy najbardziej lubią charakterystyczny posmaczek naszych "żółtych" "Leśnych Skarbów"
- Koncentrat grzybowy "Borowikowy" - dla tych którzy w kuchni używają tylko najszlachetniejszych składników
- Koncentrat grzybowy "Pieczarkowy" - dla tych którzy zamiast grzybów leśnych wolą delikatny smak polskich pieczarek.