Ostatnio przeglądane
Podgrzybki - tylko całe kapelusze, na...
Nowe
Podgrzybki - tylko całe kapelusze, na bazie których po odsączeniu z wody można zrobić najsmaczniejszą zupę podgrzybkową lub podgrzybki w śmietanie.
Podgrzybki - tylko całe kapelusze, na bazie których po odsączeniu z wody można zrobić najsmaczniejszą zupę podgrzybkową lub podgrzybki w śmietanie.
W naszych puszkach Podgrzybków w zalewie naturalnej "Leśne Skarby" znajdują się jedynie najpiękniejsze grzyby, każdy grzybiarz gdyby sam znalazł takie okazy na pewno byłby w siódmym niebie.
Skład | Podgrzybki brunatne (Imleria badia), woda, sól, przeciwutleniacz- kwas l-askorbinowy E300, regulator kwasowości- kwas cytrynowy E330. |
* - pola wymagane
Brak komentarzy od klienta w tym momencie.