Leśne Skarby - Pieczarka Biała - bardzo ciekawa i lekka w smaku alternatywa dla grzybów leśnych, dzięki procesowi suszenia odkrywamy jej zupełnie inny głębszy aromat.
Maślak Zwyczajny - nie wiele osób wie, że suszony Maślak należy do najbardziej aromatycznych "Leśnych Skarbów". Jego maślany aromat, dzięki procesowi suszenie jest jeszcze bardziej uwydatniony.
Borowik - "Król Leśnych Skarbów" w prawdziwie królewskiej odsłonie, za każdym razem dokładnie oczyszczony, wielokrotnie sortowany, tak by do Państwa po wysuszeniu, trafiły jedynie grzyby równie wysokiej jakości jak te które byłyby zbierane własnoręcznie.
Leśne Skarby - Podgrzybek Brunatny - „Grzyb o najbardziej polskim charakterze” - głębie jego aromatu najbardziej czujemy po wysuszeniu, niezastąpiony w wielu daniach Polskiej Kuchni, w wielu rejonach Polski swoją popularnością nie ustępuje nawet Borowikowi Szlachetnemu.
Leśne Skarby - Kurki - „Bogactwo Podlasia i Mazur” - najładniejsze i najsmaczniejsze kurki w Europie pochodzą z Polski Północno-Wchodniej a tutaj znajduje się nasza firma. Suszone mogą stanowić baze do wielu wspaniałych dań.
Leśne Skarby - Koźlarz Czerwony/Koźlarz Babka - „Babka, Kozak czy Podbrzeźniak - ten grzyb lokalnie ma wiele różnych nazw, występuje najczęściej w lasach liściastych, a te znajdują się w całej Polsce. Jego smak można określić jako „typowo grzybowy” stąd wynika jego szerokie zastosowanie do zupy czy sosów.